ΣΙΤΕΣ

Μονόφυλλες – Δίφυλλες

Έχουν οδηγό (5mm). Φέρουν ιδιαίτερα ανθεκτικό και άκαυστο πανί πολυπροπυλενίου. Ανθεκτικές στο χρόνο και στον αέρα.
Διατηρούν πάντα στο σχήμα τους χάρη στα κορδόνια από κέβλαρ που τις διαπερνούν κάθετα.

Αναστρέψιμη

Η Αναστρέψιμη σήτα σχεδιάστηκε για την εύκολη και αποτελεσματική προσαρμογή σε κουφώματα μεγάλων ανοιγμάτων. Φέρει τα χαρακτηριστικά της μονόφυλλης και της δίφυλλης με την επιπλέον δυνατότητα να καλύπτει όποιο άνοιγμα του κουφώματος επιθυμείτε χάρη στην ελευθερία των κινήσεών της.

Κάθετης Κίνησης

Η σήτα κάθετης κίνησης προορίζεται για πόρτες και παράθυρα είτε ξύλινα είτε αλουμινίου.

Στα πλεονεκτήματά της ανήκει το ειδικό αντιανεμικό βουρτσάκι το οποίο προστατεύει το πανί από τις πιέσεις που ασκεί ο αέρας.

Φέρει μηχανισμό επιβράδυνσης ο οποίος επιτυγχάνει ομαλή και ασφαλή επαναφορά της σήτας και φρένο υψηλής αντοχής για μερικό άνοιγμα.

το πανί της είναι αμερικανικής προέλευσης φτιαγμένο από υαλόνημα με εξερετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Cronos ηλεκτροκίνητη GS σίτα

Η ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos είναι η ιδανική λύση για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων ή περιορισμένης πρόσβασης καθώς επίσης για εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.

 

Η GS είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκευάζει και εξελίσσει προϊόν τέτοιου τύπου απο το 2008.

 

Η Cronos διατίθεται με 4 διαφορετικούς τύπους κουτιού, ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις της κατασκευής.

 

Το πανί που χρησιμοποιείται αποκλειστικά γι αυτό το προϊόν είναι το Superscreen, μαύρου χρώματος, το οποίο σε συνδυασμό με το σύστημα ZIP (ειδικό αντιανεμικό φερμουάρ περιμετρικά του πανιού), προσφέρει απεριόριστη αντοχή στην ανεμοπίεση.

 

Οι πλαϊνοί διαρούμενοι οδηγοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην επιτρέπουν στο πανί να βγαίνει εκτός ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ δυνατών ανέμων.

 

Η κίνηση του προϊόντος γίνεται με ενσύρματο ή ασύρματο μοτέρ. Τα μοτέρ που έχουν επιλεγεί μετά απο ενδελεχή έρευνα είναι πολύστροφα με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη κίνηση του προϊόντος.
Χαρακτηριστικά, διαθέτουμε μοτέρ το οποίο μπορεί να καλύψει ένα πλήρες άνοιγμα και κλείσιμο της σήτας σε κούφωμα μπαλκονόπορτας ύψους 2,2 μέτρων σε μόλις 20 δευτερόλεπτα!

ALKAR

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ALKAR | ΒΙΟΠΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τηλ: 210 2481191, 210 2813489

Fax: 210 2481141

Email: info@alkar.gr

Εκθέσεις: Μαρούσι Αττικής, Κηφισίας 123 

Τηλ: 210 2813489

logo2_edited.png

© 2020 ALKAR