Η ιστορία μας

Η εταιρεία ALKAR ιδρύθηκε από τον κ. Γ. Καραβίδα και µετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια δυναµικής παρουσίας στο χώρο της κατασκευής κουφωµάτων αλουµινίου, αποτελώντας µια εγγυηµένη και ποιοτική λύση. Τα προϊόντα που παράγει n εταιρεία χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα στην κατασκευή τους, µεγάλη αντόχη στο χρόνο, µέγιστη ασφάλεια και φυσικά, άψογο φινίρισµα, ενώ το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό της ALΚAR αποτελεί εγγύηση για την απαιτητική και εξειδικευµένη κατασκευή που θα της ζητηθεί.

Η Φιλοσοφία μας

​Η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται στην αδιάκοπη προσπάθεια άµεσης κάλυψης των αναγκών των πελατών της, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα και το µηχανολογικό της εξοπλισµό µε τα πλέον σύγχρονα µηχανήµατα. Η εταιρεία κατάφερε με αυτό το τρόπο, να διευρύνει τις δυνατότητές της και στις πιο απαιτητικές αγορές, ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας πάντα πιστοποιηµένες και ολοκληρωµένες λύσεις. Στις νέες, υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και γραφεία της εταιρείας στη ΒΙΟΠΑ Λιοσίων, n ALKAR, διατηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές, κατασκευάζει µοναδικές δηµιουργίες που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Προτεραιότητα μας πάντα ο πελάτης

Η ALKAR, σεβόµενη πάντα τον πελάτη, βρίσκεται πάντα κοντά του, και µετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, µε την παροχή κάθε δυνατής εξυπηρέτησης µε after sales service. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, n ηγετική θέση που κατέχει n ALΚAR είναι αποτέλεσµα της αξιοπιστίας των παραγόµενων προϊόντων της, της υπευθυνότητας των ανθρώπων της και των συνεχών επενδύσεών της.

 

Τα έργα της ALKAR και n φιλοσοφία των ανθρώπων της, αποδεικνύουν τον επαγγελµατισµό και τη συνέπεια που διέπουν την εταιρεία. Στόχος της εταιρείας είναι n υλοποίηση καινοτόµων ιδεών, κάτι που επιτυγχάνεται µε την παρουσίαση των έργων της.

ALKAR

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ALKAR | ΒΙΟΠΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τηλ: 210 2481191, 210 2813489

Fax: 210 2481141

Email: info@alkar.gr

Εκθέσεις: Μαρούσι Αττικής, Κηφισίας 123 

Τηλ: 210 2813489

logo2_edited.png

© 2020 ALKAR